Nu meteen een technicus nodig?

Bel 0484 52 52 30 en wij zoeken een oplossing.

Montacor maakt deel uit van RailTriage, een dienstverlener met jarenlange ervaring in onderhoud, reparatie en inspectie van rollend materieel. Onze werkplaats ligt in Antwerpen, maar we komen ook ter plaatse om uw wagons zo snel mogelijk terug op het spoor te krijgen.

Defecte wagon? Wij komen u depanneren

Hoe sneller een kapotte wagon terug rijdt, hoe meer kosten u bespaart. Daarom is cruciaal dat een defect zo snel mogelijk wordt gerepareerd.

Montacor komt u meteen depaneren als dat nodig is. We smeren, herstellen of vervangen onderdelen en installaties. Onze vakmannen voeren alle werkzaamheden zorgvuldig uit zodat u na onze komst meteen verder kan.

Mobiel onderhoud ter plaatse

Preventief onderhoud is aan te raden om in de toekomst defecten van uw rollend materieel te voorkomen. Bovendien geldt er een strikte wetgeving voor het beheer en onderhoud van wagons.

Montacor biedt u een volledige onderhoudsservice die voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. We beschikken over het nodige materiaal en de juiste expertise om een mobiele keuring van uw rollend materieel ter plaatse uit te voeren.

Onze mobielen ploegen bevinden zich meestal in de haven van Antwerpen en haven van Gent.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw hydraulisch onderhoud?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte